Waarom MOBiLED?

Waarom kiezen voor MOBiLED. Hieronder vindt u de vele mogelijkheden.
Mocht u meer willen weten, neem dan contact met ons op.

UNIEKE CAMPAGNE

In dit geval worden onze MOBiLED’s voorzien van uw eigen content op het digitale scherm. Of het nu gaat om een aanbieding, aankondiging van een (her-) opening of een bedrijfspresentatie… alles is mogelijk. De MOBiLED kan zelfs worden gewrapt in uw eigen huisstijl!

GEDEELDE CAMPAGNE

Hierbij deelt u de zendtijd met meerdere (lokale) adverteerders welke roulerend in beeld zullen komen. Deze campagnes rijden we door meerdere plaatsen en steden in Nederland.

U kunt bijvoorbeeld ook zelf een aantal (collega-) ondernemers bij elkaar zoeken en ons laten rijden. Neem gerust contact op om te vragen of we binnenkort bij u in de buurt te vinden zijn!   

MOBiLED valt onder de noemer Digital Out-of-Home (DOOH), ook wel buitenreclame genoemd en is het oudste en enige overgebleven massamedium. Dagelijks komen mensen ondanks hun drukke leven nog dagelijks buiten om bijvoorbeeld naar werk, winkels, school of vrienden te gaan. Op deze momenten komt u als consument bewust of onbewust in aanraking met de reclame boodschappen van adverteerders. Buitenreclame is van zichzelf al een enorm krachtig medium! Stel nou dat uw boodschap ook nog eens midden in uw doelgroep terecht komt?

Met onze MOBiLED Digital Out-of-Home reclame is het, in tegenstelling tot andere media, mogelijk om op specifieke locaties te adverteren. Denk bijvoorbeeld aan locaties waar uw producten worden verkocht of voor de deur van de concurrent (Point of Sale of Point of Interest). Ook is het mogelijk om specifieke doelgroepen te bereiken, zoals gezinnen, jongeren, studenten, winkelend publiek etc.

MOBiLED biedt unieke mogelijkheden om uw boodschap effectiever over te brengen. Met MOBiLED is het mogelijk om te communiceren in ‘Full Motion’ oftewel bewegend beeld waardoor er meer emotie én meer uitleg in de uiting kan worden meegegeven. Hierdoor kunt u alle mogelijkheden van uw product in één advertentie laten zien. DOOH biedt flexibiliteit en actualiteit en doordat 93% van de digitale advertenties in portait wordt bekeken en 85% op mute, is DOOH een perfect verlengstuk voor verschillende mediumtypes, zoals online video of social. Bent u er klaar voor om de juiste mensen op het juiste moment mét de juiste boodschap te bereiken? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Digital Out-of-Home en MOBiLED. 

 • Bewegend beeld

  Bewegend beeld trekt meer en sneller de aandacht. Onderzoekt toont aan dat een digitale campagne maar liefst 52% meer opvalt.

 • Snel inzetbaar

  Uw lopende campagne kan binnen een fractie van een seconde worden aangepast waardoor u kunt inhaken op actualiteiten of de relevantie van het moment. De content staat binnen enkele minuten op ons digitale scherm.

 • Meerdere afbeeldingen

  Zet meerdere afbeeldingen in. Zo kunt u bijvoorbeeld uw nieuwste product in alle kleuren of smaken op digitale schermen laten zien.

 • Zichtbaar op drukke locaties

  Onze MOBiLED’s zijn inzetbaar op diverse locaties in Nederland, zoals (overdekte) winkelcentra, beursvloeren, parken etc.