Referenties

Benieuwd wat bedrijven zeggen over ons? Bekijk hieronder de reacties!

 Een goede aanvulling
op online communicatie.

Op een ludieke manier lokaal zichtbaar zijn? Dan zijn de wagentjes van MOBiLED echt een uitkomst. Samen met de medewerkers van Responz Media promoten wij een paar keer per jaar op deze manier diverse evenementen die plaatsvinden in MartiniPlaza. Een goede aanvulling op online communicatie.

Effectief en plezierig

Naast een ludieke manier om zichtbaar te zijn op de MOBILED is het ook zeer prettig samenwerken met het team wat erachter zit. Vlot schakelen tot een effectief resultaat. De MOBILED past helemaal in deze tijd, flexibel in te zetten (zowel in tijd als locatie). Ze zijn opvallend en kunnen daar staan waar een andere uiting in welke vorm dan ook niet komt.
Wenda van der Pol
Marketing & Communicatie Academie Primair Onderwijs
Ter ondersteuning van onze wervingscampagne hebben we de MOBiLED wagentjes ingezet tijdens een groot evenement in Groningen. We zijn doorlopend op zoek naar gedreven pedagogisch medewerkers en dankzij de rijdende LEDborden hebben veel potentiële nieuwe collega’s onze uiting gezien. Responz Media BV schakelt en reageert snel, wat erg prettig is.

Wij zijn super enthousiast

‘Om wat extra aandacht voor onze winkelopening te generen, hebben we gebruik gemaakt van 2 wagentjes van MOBiLED. Ze vielen echt enorm op en we hebben een super dag gehad! Op een gegeven moment was het wel ietwat druk in de winkelstraat dus toen mochten ze daar niet meer rijden maar dat heeft de pret niet gedrukt want ook stilstaand. is het gewoon heel gaaf. Wij zijn super enthousiast en gaan MOBiLED standaard inzetten bij onze (volgende) openingen 😃
Sabine Heij​
Marketing & Administrative Coordinator

Ze vallen
erg op!

We zetten de MOBiLED wagentjes in ter ondersteuning van onze verkeersveiligheidscampagnes. Ze vallen erg op waardoor mensen de campagnes zien en onthouden. We krijgen hier ontzettend leuke reacties op! Responz Media is een fijne partij om mee samen te werken. Naast het leuke aanbod om op te adverteren zijn ze goed bereikbaar, enorm klantvriendelijk en denken ze goed met je mee.
Anouk van Oosterhout
Team Verkeer en Vervoer Verkeersveiligheid